ABCD bygg

HÄR KAN DU NÅ OSS

RING OSS  031-870150  MAILA OSS  info@abcdbygg.se  BESÖK OSS  Göteborgsvägen 30 433 60 Sävedalen

Hem

Välkommen till ABCD bygg

​

Välkommen att kontakta oss!

Varje uppdrag är unikt och varje byggnad har sin karaktär. Vi på ABCD bygg kan med vårt engagemang, vår erfarenhet och kunskap samordna och styra projekten, så att en god kvalité och bra miljö erhålls genom hela processen.

ABCD bygg bedriver byggverksamhet med tillhörande markarbeten samt el- och vvs-installationer inom om-, till-, och nybyggnation.

Vi bygger med kunskap.

Kvadrantgatan

Längst in på Kvadrantgatan finner man denna nybyggda förskola. Huskroppens röda färg och dess omgivning blev en positiv färgnyans i området. 

Den innefattar sex stycken avdelningar med plats för 132 barn. Invändigt 

hittar man färgglada kapprum, barnanpassade kökspentryn, skötbord styrda med automatik osv. 

De stora fönsterna i huset släpper in ett härligt ljus och utrymmena uppfattas som luftiga. Förskolan består av två plan. Första våningen består av avdelningar och storkök. 

På andra våningen är personal-utrymmen och teknikrum. Lekgården är välplanerad med en blandning av lekredskap, uteförråd och skogsnatur. Altaner är byggda i söderläge med monterade markiser. 

Förskolan utfördes som total -entreprenad för Göteborgs Stad Lokalförvaltningen. Detta i ett koncept där vi skulle bygga två lika förskolor, med förtur på eventuellt en tredje.   Den andra förskolan byggde vi på Beryllgatan i Tynnered. 

Produktionen utfördes med tre 

veckors förskjutning med gemensam projektering, lösningar och under -entreprenörer. Vi tog lärdom av misstag och smarta lösningar vilket fick utväxling i byggprocessen.

FAKTA

​

ENTREPRENADFORM:

Totalentreprenad

​

YTA:

1300 m2

​

PLATS:

Västra Frölunda

​

BYGGHERRE:

Göteborgs Stad

Lokalförvaltningen

© ABCD bygg 2015

OK

This website makes use of cookies. Please see our privacy policy for details.